ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η drug-shine.gr σας δίνει τη δυνατότητα αποστολής των αγορών σας με 3 διαφορετικούς τρόπους:

1) Αποστολή με Courier

Τα προϊόντα αποστέλλονται με εταιρεία ταχυμεταφοράς. Η παράδοσή τους γίνεται στο σημείο που εσείς έχετε επιλέξει (οικία ή χώρος εργασίας) την επόμενη εργάσιμη ημέρα μετά την εκτέλεση της παραγγελίας σας. Σε απομακρυσμένες περιοχές της χώρας π.χ. νησιά, ο χρόνος παράδοσης φτάνει έως τις 2 με 3 εργάσιμες ημέρες.

Ωστόσο επιβαρύνεστε έξοδα αντικαταβολής (2€ έως 2kg) εάν έχετε επιλέξει αυτόν τον τρόπο πληρωμής και (6€) μεταφορικά. Για παραγγελίες άνω των 49€, έχετε και δωρεάν έξοδα αντικαταβολής και δωρεάν έξοδα μεταφορικών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με κόστος ταχυμεταφορών πατήστε εδώ.

2) Αποστολή με Μεταφορική Εταιρεία

Τα ιδιαίτερα βαριά και ογκώδη προϊόντα αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία. Η παράδοση τους γίνεται στην έδρα της μεταφορικής που είναι πλησιέστερη στην οικία σας ή στο χώρο σας (κατόπιν συνεννοήσεως) εντός τριών εργάσιμων ημερών.

Το κόστος αποστολής προκύπτει κατόπιν συνεννόησης.

Για αγορές άνω των 300 ευρώ η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Προσοχή: Η drug-shine.gr διατηρεί το δικαίωμα άρνησης εκτέλεσης της παραγγελίας εάν η μεταφορική αρνηθεί την αποστολή της.

3) Παραλαβή από το Κατάστημα

Έχετε την δυνατότητα να κάνετε την παραγγελία σας από την ιστοσελίδα μας και αφού ειδοποιηθείτε ότι αυτή έχει εκτελεστεί, να έρθετε στον φυσικό μας χώρο και να την παραλάβετε.

Για περαιτέρω διευκρινίσεις ή πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας:

Δευτέρα έως και Σάββατο: 09:00 – 21:00

Τηλ. επικοινωνίας: 23720 42142

Κιν.: 698 083 6325

E-mail: info@drug-shine.gr